Pengenalan

Media Pengajian

Selamat Datang ke Media Pengajian.

Blog ini sekadar menghimpunkan koleksi video pengajian masyaikh Arab yang dikutip dari Youtube dan beberapa laman web lain. Didoakan semoga Allah merahmati dan memberkati para masyaikh keseluruhannya.

Disusun mengikut penyampai dan tajuk yang dibicarakan bagi memudahkan kalian menonton video pengajian ini. Hanya beberapa video sahaja yang mempunyai terjemahan Inggeris.

Jazakallah dan kredit kepada semua individu yang telah merakam, mengedit dan memuatnaik kesemua video ini. Semoga perkongsian merupakan suatu amal jariah yang diberikan ganjaran selayaknya.

Juga jazakallah buat semua pengunjung, ambillah manfaat dan istifadah sebanyak mungkin dari video-video ini. Cadangan juga komen amat dialu-alukan ke arah memperkemaskan lagi blog ini.

* Sekiranya terdapat video pengajian yang ingin dikongsi, maklumkan link kepada kami. ( sebolehnya video di dalam bahasa Arab. )

Email : mediapengajian[at]yahoo.com

Siiru 'ala barakatillah..

* Jika berminat untuk mendownload semua koleksi ini tetapi tidak tahu caranya, emailkan kepada kami; kami akan berikan tutorial step by step.

Copyright 2010 © Media Pengajian.